Spokesmen – Moedermelk

27 oktober 2005


Spokesmen is een mix van MC’s uit zowat alle kanten van Vlaanderen. De pioniers waren Powahead en LT, die al snel in contact kwamen met Taai, de derde MC. Zo rolde de bal maar verder en verder en kwamen Dr. Donker als beatbakker en GMP als vierde MC erbij. Toen begonnen ze zich te concentreren op het schrijven van nummers en kwamen ook de eerste optredens erbij. Ze legden ondertussen ook verschillende contacten met o.a. Nag, Twan, Padmo, Rasss en vele anderen wat hun een mooie toekomst garandeerde, zo kwam ook Dyna bij de groep, op dat moment nog actief bij UNA. Uiteindelijk sloot zich nog een laatste member aan, de Antwerpse DJ Droppa. Zo vormde ze een unieke, uitgebreide formatie met verschillende ‘roots’.

Tracklist

  1. Edde da vast?
  2. Uit volle borst
  3. Hiphop Godverdomme (deel 2)
  4. Efkes wachte (pauze)
  5. Krachthoofd punch
  6. Schakelaar
  7. Tongtreiteraar
  8. TFET
  9. Samengevat
  10. Kosmos
  11. Antwoordapparaat
  12. Operatie Levensader (met Nature Provides)
  13. Lunch Time
  14. Niemand (met Marlies en Evelien)
  15. Kombie-Natie
  16. Do Re Mi Fa Sol
  17. Mc’s gaan nooit dood
  18. Flitsende Faders
  19. Sensatie #1
  20. Whiplash
  21. Fata Morgana
  22. Weekenddieren