Dope Shit – Zwoar Ontvlamboar

3 januari 2007


That’s right, Doper brengt nieuwe dope shit! De “ZWOAR ONTVLAMBOAR” mixtape wordt gedropt in afwachting van het ‘rookwalm’ album, dat tegen maart 2007 uitkomt. Deze mixtape bevat 16 tracks waaronder remixes, nummers die niet op rookwalm komen en exclusieve mixtape tracks. De meeste beats zijn van DJ Doper zelf, maar voor dit project werden ook beats van z’n favoriete producers van een lek westvlams voorzien.

De CD is te bestellen via rookwalm@hotmail.com (7euro, inclusief verzendingskosten); ze is ook uit de hand te koop. Er staan enkele snippets van deze mixtape op de myspace van deze Koksijdse DJ/MC/producer.

TRACKLIST

  1.INTRO:::doper beat
  2.MEER=DIEPER:::j dilla beat (”e=mc²”)
  3.SCHONE WERELD:::doper beat
  4.KZIEN ZE GERN:::no I.D. beat (common “I used to love her”)
  5.TOTALE VRIJHEID REMIX:::doper beat
  6.MENSJN:::doper beat
  7.KOPZEER:::embee beat (promoe “headache”)
  8.NACHTWANDEL:::doper beat
  9.ZEN:::beat (ntm “ma benz”)
  10.KDROPHOP:::doper beat
  11.UITVERKOOP feat. Tovenoare:::doper beat
  12.GOT GOAN?:::doper beat
  13.ZOOM:::doper beat
  14.DOA ZITTEK:::j dilla beat (jaylib “pillz”)
  15.ETWOA…:::abdicator beat
  16.RAPMOATJES:::doper beat