V/A – Flowzone vol. 1

18 september 2007


Flowzone is in 2006 gestart als een feitelijke vereniging om de Hiphop die in België en Nederland leeft te supporten en vooral bekender te maken. We houden maandelijkse vergaderingen om te bespreken wat we kunnen doen om mensen te overtuigen van onze ‘eigen’ Hiphop. Hiervoor hebben we een label opgericht met de bedoeling om 1x per jaar een compilatie cd te releasen, waarop we artiesten die volgens ons het meeste geschikt zijn voor deze taak, meer aandacht kunnen geven. Naast dit organiseren we evenementen waar we podiumkansen bieden aan de artiesten en waar we promotie voor maken op een exclusieve manier. Zeg nu zelf, welke organisatie deelt cd’s uit zonder er zelf iets op te verdienen? De gemeente Ham, waar we in 2007 het Flowzone Café op poten hebben gezet heeft begrepen wat we precies doen en heeft ons nu erkenning gegeven als een cultuurorganisatie. Wij zijn dus van plan om te blijven!