Baz – Punt Komma (ShowArma)

31 oktober 2007


Een 7-tal jaar geleden nam Baz de mic op, zonder intentie ze ooit terug neer te leggen. Naast losse nummers die her en der op het net te vinden waren, vind je zijn naam terug op de compilatie: De Schreeuw Van Vlaanderen, deSterk Water-mixtape van Jizz en zijn eigen verzameling onuitgebrachte nummers, in eigen beheer gereleased alsBombaztish. Buiten de scene, zag Vlaanderen deze mc featuren naast Pita op Tien Om Te Zien en zowel TMF als Jim TV plugde de video voor zijn single Alles, waarin hij bijgestaan wordt door de Nederlandse zangeres Sage. Eind 2006 geeft Showarma Records hem carte blanche voor een volwaardig album en met die vrijheid wilde hij in eerste plaats een eerlijk album maken. ‘Mijn muziek en mijn verhaal. Zij moeten verkopen, dat is mijn marketing’, licht hij toe. Vandaag is Punt Komma een feit. Een 15 tracks tellende plaat met 12 guests en 8 beatbouwers. (written by mdw (c) KSmagazine 2007)

Album-snippets en meer info vind je op zijn Myspace.
 
Tracklist
 

 
1. Komma ft. Pita
2. Nachtwerk
3. Cafe de wereld
4. Pluk de dag ft. Rha the Man
5. Zij aan zij ft. LC Morais
6. Tijdloos
7. Verderf
8. Ellende ft. Roncha 
9. Evenwicht
10. Alles ft. Sage
11. Kelder ft. Fatty K & Abdl
12. Powerrap
13. Paranoia
14. Overdosis ft. Correcto, Jizz, Senz, No Exp, NupstR & Abdl
15. Punt  

Baz dropt eerste album op Showarma.