De Nieuwe Generoatie – Tzal wel zien

22 december 2007


In het najaar van 2006 besloten goeie vrienden Jo De Ridder & Nick Vinckier om samen een group te starten. Het duurde niet lang of de naam “De Nieuwe Generoatie” rolde over de tongen. Kort daarna vonden de 2 rappers de geschikte DJ voor hun line-up te versterken: DJ Scartain. Klaar om vele feestjes te rocken en veel raps op beats te pompen staan de 3 sterk in hun schoenen. Lyricale veters aangestrakt om met hun typische geluid vanuit Roeselare, Belgie te veroveren.  Het eerste album  kwam uit op 1 februari 2008. Het drietal is nu bezig met de onstage performances en eind 2008 komt een gratis downloadbare demo uit. Ook blijft de eerste single met bijhorende clip niet uit in 2008-09. 

Tracklist

  1. Intro
  2. De Voorstellinge
  3. Introductie
  4. Tis een waarschuwing voor..
  5. Schizofrenie ft. Double D
  6. Skit
  7. Wie Ik Ben
  8. Vertrouwen en Verraad ft. Vijf&Veertig
  9. Mijn Leevn
  10. ‘t Zal Wel Zien
  11. Dikke Wuvn
  12. Chilln in de zunne ft. Double D
  13. Anti Oorlogspropaganda
  14. Bonken van men Erte
  15. Outro

PRIJS : 9 EURO
BESTELLEN? ZEND NAAM & ADRES NAAR :NICKVINCKIER@HOTMAIL.COM