Tiewai & Baz – Contrast EP

17 maart 2008


Gratis Download! – Op de Contrast EP hoor je de lange Mechelaar Baz en de kleine Genkenaar Tiewai, die verschillen qua dialect, flow en inhoud. Daarvan dus de naam Contrast. Ze leerden elkaar kennen op hiphopfeestjes en besloten dan maar om samen aan een project te beginnen. Aangezien ze beiden al heel veel harde tracks hadden gemaakt, besloten ze om het rustiger aan te doen met deze plaat. Met deze instelling hoor je een EP met een chille vibe en met verschillende beatmakers. Op de Contrast EP hoor je beats van Esk-L, Uruz, Nasta & Niz, Sync en Badasss. Op de laatste track hoor je enkele bekende rappers uit België, zoals Uberdope, Ricca, Magot, NupstR en Nuff Said. Zij vormen ook de enige featurings op deze plaat.

1. Intro

2. Perspectief

3. Voor die

4. Blijf maar gaan

5. Nooit te laat

6. Slaapdronken

7. Missterieus

8. We laten het weten

9. Dialects* – Tournee Generale ft. NupstRRicca Magot & Nuff Said.

 

KLIK HIER OM DE CONTRAST EP TE DOWNLOADEN!