Mani – Maniac

26 mei 2008


http://imgjam.com/albums/25396/covers/1.200.jpgGratis download! Mani is een Gentse emcee, gecreëerd in het jaar 1989. Na 19 jaar rijping wordt hij het best geconsumeerd met een open geest en informatiehonger. Dorst naar waarheid is ook welkom. Onderwerpen die vaak terug kunnen gevonden worden in liedjes door Mani zijn o.a. natuur, Keltische zaken, gerechtigheid, anti-racisme, anti-fascisme, socio-culturele zaken, algemene informatie, historische feiten, mensenrechten, Hip Hop Kultuur en revolutie. Mani kijkt uit naar samenwerkingen en zijn volgend album: Ontsnapping uit Babylon.

Album: Maniac
Artiest: Mani

Tracklist:

1  Aankomst
2  Movement
3  Krijgers
4  Het Hoeft Niet
5  Ritme alsook Poëzie
6  Handleiding
7  Kruistocht 2000
8  De Spiegel (kies uw kant)
9  Vergeet Mij Niet
10 Which Way R U Goin?

klik hier om de demo van Mani gratis te downloaden!