MIC – Mijn Kamer

http://inventivecircle.com/tuplad/mic/cover.jpgGratis Download! – Michael Gielen (30.03.1988) is begonnen met een passie voor schrijven In zijn vrije tijd (rond pakweg 12 jaar) begon hij al te schrijven over de meest onzinnige dingen. Op dat moment luisterde hij naar tupac (greatest hits, untill the end of time album) en ontdekte hij een liefde voor beats, teksten en meningen. Hoe onzinnig het ook klonk of las, hij bleef verder doen tot hij op 16 jarige leeftijd op beats is beginnen schrijven.

 Op dat moment was er niemand rond hem die met dezelfde liefde en energie bezig was met zijn of haar muziek. zijn teksten groeide samen met zijn flow en een jaar of 2 later kocht hij zijn eigen Mic doordat hij E shocks leerde kennen. Dit was zeker al een 1ste grote stap naar wat hij wou. Op te nemen begon te lukken, en ondertussen was hij zelfs te horen op meerdere mixtapes en collabs. Zijn eigen tracks hield hij voor hem omdat hij juist naar voren wou komen als t tijd was. De afgelopen 2 jaar heeft MIC ( artiestennaam, simpelweg gekozen door de echte naam) tegen de 100 tracks gemaakt en is hij blijven evolueren naar de hiphop die hij voelt. zijn teksten laten meestel een duistere kant van een verhaal zien, zonder begin of einde. zijn debutmixtape is genaamd “Mijn Kamer” en vertelt voor het grotendeel een moeilijke break up die hij heeft meegemaakt met een paar basic hiphop tracks on the side met collabs van E shocks. deze Mixtape vertaald elk gevoel dat hij heeft gehad het afgelopen jaar, en is meer persoonlijk gericht zoals de naam laat vermoeden. Ondertussen is hij al te zien geweest op de flowzone stage in Ham en heeft hij nog een paar optredens opstaan waaronder het ” Moulin rouge festival” in Tessenderlo. 

Tracklist ‘Mijn Kamer’

1. Aan Het Einde Van De Dag
2. 10 000 Watt (ft. E. Shocks)
3. Er Is Iets Mis
4. Zwijg Even
5. De Andere Kant
6. Niemand
7. Dit Ben Ik
8. Klaar Om Te Vallen
9. Te Dronken
10. Ik Vlieg Weg
11. Ik Zal Niet
12. Sta Nog Recht
13. Schip Weggevaren
14. Dit Is It (ft. E. Shocks)
15. Als Ik Zing
16. Dit Paradijs
17. Mic’s Track

Klik HIER om ‘Mijn Kamer’ van MIC gratis te downloaden!
 

Mijn Kamer

 

www.myspace.com/gemict  

www.myspace.com/babelphishcollective

www.myspace.com/alfahomegah