Vi.be verzamelt de Vlaamse muziekwereld online!

2 september 2008


Vi.be is de Vlaamse muziekwereld online: een community van bands, dj’s, fans en key players uit de sector. Promoot je muziek en concerten. Blog, deel je foto’s en video’s. Ontdek nieuwe muziek, de juiste mensen en events. Je registreren hoeft slechts één keer en is heel eenvoudig. Je persoonlijke account geldt voor vi.be én poppunt.be. Eens ingelogd kun je los doorsurfen van de ene omgeving in de andere. Bij registratie wordt automatisch een persoonlijk vi.be userprofiel aangemaakt. Je kan meteen foto’s en video’s uploaden, bloggen, nieuwe vrienden maken en je favoriete vi.be muziek toevoegen aan je playlist. Je userprofiel weerspiegelt je persoonlijkheid.

Voor standaard gebruikers volstaat dit ene profiel, maar er is meer. Naast de standaard userprofielen zijn er ook specifieke profielen voor bands & soloartiesten, dj’s & producers, en muziekorganisaties. Dit zijn extra profielen: gewoon aan te maken vanuit je userprofiel. In- en uitloggen hoeft m.a.w. nooit. Al je profielen samen vormen je vi.be account.

Lees meer op Vi.be

Check het profiel van VlaamseRap.Be op Vi.be!