Rauw en Onbesproken – Grafrede (ft. Froze & Rabus)

9 september 2008


Het Gentse hiphop duo Letterfretter Mike en Renz Intenz brengt op 25 september onder de naam Rauw en Onbesproken het album Grafrede uit, en dat gaat diezelfde avond nog gepaard met een knallende 9000 Sessies editie in de Minus One te Gent. Van de titeltrack schoot Renz Intenz een videoclip, een grafrede, om de nakende geboorte van het nieuwe album aan te kondigen.

Rauw en Onbesproken was tijdens de Gentse Feesten 2008 na Sarah Ferri de grote winnaar van de podiumprijs op het Jonge Wolven concours, een samenwerking van vzw Trefpunt en regionale zender AVS. Voor het realiseren van de clip van Grafrede deden zij beroep op Niko Himschoot, David Verdurme en Jules Debrock. ‘Grafrede’ werd geproduceerd door Renz Intenz en 9000 Sessies opperhoofd Mellow P. Gentse rappers Froze en Rabus verzorgen het refrein.

Grafrede video op Vimeo

Lees meer over het label Rauw en Onbesproken

Lees meer over het album Grafrede

Check de Rauw en Onbesproken Myspace

Bezoek de 9000 Sessies website