Spittze.be

27 september 2008


Spittze.be is een nieuw Vlaams hiphop forum. Onder het toeziend oog van Amse en Killyric wordt er geprobeerd om een totaal nieuw project op te starten dat vooral de bedoeling zou hebben om beginners kansen te geven om uit te groeien tot toppers en de reeds gevestigde waarden battle’s te zien leveren. Tekstcats, rappers, beatmakers, scratchers, producers… Iedereen is er welkom. Moderators zoals Jizz en Flash zorgen voor de nodige feed/activiteit (‘t is altijd doper wanneer je feed krijgt die op zijn plaats is). Er komen bovendien ook leuke extra’s zoals exclusieve tracks/albums, interviews, recensies, competities met jury, … Genoeg te beleven dus!

Spittze.be legt de nadruk op hiphop en houdt het liever beknopt: we geven aan iedereen de kans elkaars muziek te checken en we proberen mc’s/tekstschrijvers de nodige ruimte te geven om te verbeteren en hun eigen producties te posten. Feedback altijd verzekerd! Maak kennis met het forum en zijn leden op http://www.spittze.be.