De Predikanten op de Popfolio Awards!

1 oktober 2008


De Predikanten uit Aalter zijn, naast 7 andere bands, genomineerd voor de Popfolio-awards. Popfolio is een project van Poppunt en partners rond het ontwerpen van portfolio’s voor bands en dj’s. Popfolio.be koppelt muzikanten, bands en dj’s aan fotografen, art directors, copywriters, regisseurs, vj’s, journalisten en vormgevers. Het hoogtepunt van deze creatieve paringsdans: de Popfolio Awards. Per discipline wordt één award uitgereikt: video, foto, tekst en grafisch werk. De winnaars mogen zich verwachten aan enkele prestigieuze opdrachten, publicaties en exposities. Ook de Predikanten maken dus kans op een award of op de vette publieksprijs (dvd’s!).

Nephtali, Baron Duyck en DJ ML aka Meneer Leenknecht werden door Poppunt genomineerd voor deze awards op basis van hun recente videoclip ‘Wablief’, foto’s, een biografie en een albumcover, die je trouwens nog steeds kan bewonderen op hun popfolio-pagina of hun website.  De Predikanten video, foto’s, biografie en albumcover werden gerealiseerd door Lieven VanhoveIsabel PoussetJan Schraeyen en Maarten Leenknecht

De Popfolio-awards worden op zaterdag 04 november om 19u30 door Libelia De Splenter uitgereikt in de Arenbergschouwburg te Antwerpen. De toegang is volledig gratis én tussen 20u00 en 21u00 is er ook nog eens gratis drank. Massaal afzakken naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen dus, om te stemmen op De Predikanten, zaterdag 4 oktober vanaf 19u30! Bevestig je aanwezigheid met een mailtje naar ilse@poppunt.be.

 De Predikanten links:

website

myspace

popfolio

vi.be

facebook

http://a147.ac-images.myspacecdn.com/images01/7/l_77eced69fbb6f35e9688934ff402898a.jpg