Nag & Twan – Geen Half Werk (CD)

Gratis download! Na jaren shows rocken dropt de legendarische act uit Antwerpen zijn debuutalbum. Mee vieren doe je op de superdeluxe releaseparty op 3 oktober in het TRIX. De jongens brengen hun album live maar eerst wordt je opgewarmd door showcases van de Mechelse Shockproof en het Antwerpse producersduo 40Winks. Verdere support live on stage is komt er van 2000Wat en Perverz. Vóór de shows beginnen kan je genieten van een première voor België: De graffiti-prent “FATCAP EXPRESS” van de Nederlandse regisseur Kas, met Jiggy Dje en spraycan-legende Riske de Rat in de hoofdrollen, dit op groot scherm natuurlijk. Verder is er een afterparty voorzien met Lefto, Tumult en Droppa en een te gekke EXPO van het Antwerpse kollektief De Klup.

Om 19u kan je al terecht voor de film, tegen 21u 30 beginnen de support-acts en om 23u komen Nag&Twan met de bloemekee. De deal is wederom: €10 inkom met een gratis “Geen half werk” cd-exemplaar bij! …als je niet kan wachten om het album te horen kan je trouwens de Vinyl-versie al bestellen via info@eigenmakelij.be.

klik hier voor de route naar Trix muziekcentrum

Download

Download!

Artwork

http://farm4.static.flickr.com/3139/2908885485_b5a6735a87.jpg?v=0