Vijvenveertig – Mijn Boane

Op 10 oktober 2008 bracht Andy Sierens (°1996) z’n debuut cd “Mijn Boane” uit. Met dit album wil Andy in de eerste plaats kankerpatiënten een hart onder de riem steken. Door zijn persoonlijke ervaringen met deze ziekte (bij Andy werd namelijk lymfeklierkanker vastgesteld) te verwerken in zijn muziek wil hij andere patiënten en bij uitbreiding ook de ganse bevolking duidelijk maken dat er een leven is met, en na kanker.

http://farm4.static.flickr.com/3180/2933773189_88d35a3983.jpg?v=0

De opbrengst van de cd zal Andy schenken aan vzw Oigo, een organisatie die instaat voor een hoger comfort bij kankerpatiënten. Het schijfje gaat de deur uit aan 10 euro en is verkrijgbaar bij Andy zelf. 

Website: www.myspace.com/vijvenveertig

Mail: andyforpresident @ hotmail.com

Telefoon: 0472-695-461

 

 Tracklist ‘Mijn Boane’:

01. Mijn leven

02. Tegenslagen (met Pinar)

03. Zwarte Schapen (met Daniël San)

04. Mijn Boane (met Alaïdine Lazhar)

05. Moeilijk (met Pinar)

06. Bounce

07. Onbegrip

08. Vroagen (met Dominant)

09. Perche (met Pinar)

10. Bert

11. Gij (met Pinar)

12. Hele Grote Dromen (met H Blok en Dominant)

13. Tegengestelden

Bio: Sierens Andy (Vijvenveertig) staat voor een in België zeldzaam soort rapper: gevoelig, integer maar ook luchtig. Hij behandeld éénieder gelijk en heeft het diepste respect voor elke artiest die iets zinnig te zeggen heeft, en muziek in het hart draagt. “Eigenlijk vind ik alle mensen die op een creatieve manier blijk geven van positive thinking een inspiratiebron.” Vijvenveertig is inhoudelijk sterk maar ook een geboren entertainer. Hij heeft al tientallen show op zijn palmares staan, maar speelt het liefst van al in zijn thuisplaats Knesselare. Het werd dus hoog tijd voor een debuut, en dat kwam er op Andy’s 22ste verjaardag onder de naam “Mijn Boane”.

http://farm4.static.flickr.com/3158/2933773071_bdb2f164ee.jpg?v=0