Poppunt organiseert hoogdag voor producers

6 november 2008


Zaterdag 22 november wordt de Gentse Vooruit de speeltuin van elke dj, producer en muzikant tijdens Play & Produce. Een dag lang workshops, infosessies, masterclasses en sofagesprekken met nationale en internationale topdj’s en –producers: creating beats en improving sounds, digital dj, homerecording, sounds creëren, produceren, mastering en remixen, indietronics, advies op maat, labels en platencontracten, …: het komt allemaal aan bod. Met op het programma Ken Ishii, CJ Bolland, Sotu The Traveller, Secret Cinema, Trish Van Eynde, Styrofoam, Grazzhoppa, Jerboa, Filip Vandueren (Milk Inc), D’Stephanie, en vele anderen. Met feedback op je mixtapes en zelfgemaakte tracks. Een zaal vol productdemo’s die elke gearfreak doet kwijlen. De kans om te socializen met collega’s én de music biz. Tal van wedstrijden waarmee je cool stuff mee naar huis kan slepen. En een beatbox- en MC-battle als afsluiter (i.s.m. 9000 Sessies en Beatbox.be). Meer info en inschrijvingen voor de workshops op de Play and Produce website!

http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/62/l_93a64e082a0d498f822275fc8336427e.jpg