Walter Ego – Woater&Illetriek (RifRaf 2008)

7 december 2008


Nieuwpoortse garage, laat het vooral geen nieuwe stijlbenaming worden, maar het bestaat en wonderwel: het valt nog best te pruimen ook. De Nieuwpoortse mc Walter Ego waagt er zich op ‘Woater&Illetrriek’ gedurende een zestal tracks aan en doet dat met verve. Rauwe, desolate beats? Check! Hypersnelle, nauwelijks verstaanbare rhymes? Double Check! De rest van de plaat wordt opgevuld met enkele halve demo’s zoals het flauwe ‘Welkom in Nieuwpoort’, waarbij het ons na drie luisterbeurten nog steeds niet duidelijk was wat de stad nu zo geweldig maakt, en het niemendalletje ‘Wat Dak Wiln’. (wd) wilt volgende keer alvast een coherent album, waarbij de fillers achterwege gelaten worden. Less is more! ‘Woater&Illetriek’ kan je trouwens helemaal gratis downloaden op www.walterego.be

Review door wd (c) Rifraf 2008

http://farm4.static.flickr.com/3221/2996202120_bf40e264c4.jpg?v=0