Prijsvraag ::: Win tickets voor Ill City in Gent!

Volgende week kan je in de Minnemeers te Gent gaan kijken en luisteren naar Nasta & Niz, Zwart Licht, Zo Moeilijk en Snelle Jelle ft. Turk, Hef en Kraantje Pappie (klik). Democrazy geeft tien tickets weg, dus wees er snel bij!

De prijsvraag luidt: uit welke steden zijn de Nederlands acts “Zo Moeilijk” en “Zwart Licht” afkomstig? Is dat antwoord (a) uit Nijmegen en Rotterdam, antwoord (b) uit Nijmegen en Amsterdam, of antwoord (c) uit Nijmegen en Zwolle.

Mailden ons het juiste antwoord: W. Dierickx, J. Holvoet, W. Hiel, T. Steenssens, S. Vandepoel, R. Boidin, R. Peeters, C. Caboche, N. Beaufays, en L. Verbauwhede. Proficiat!

Kaartjes voor Ill City kosten 9 in voorverkoop en 12 aan de kassa, en de poorten zwaaien open om 21u. Uw gastheren: Nag&Twan! Meer info op Democrazy.be.