Jizz – Ik ben Superman, bitch! (EP)

Mensen die Jizz al kennen weten dat hij productief is. Daarom komt het niet als een verrassing dat hij naast zijn album “Pompen of Verzuipen” ook de “Ik ben Superman, bitch!” EP dropt, met tracks van na de albumopnames en een paar throwbacks van het album. Deze EP dient als promotie van het album, en bevat featurings van Fab Freddy, J. Beezy, Steffi, Luviuz en Il Duce. Ook deze EP is in zijn geheel geproduceerd door Luviuz en is hier te downloaden; http://www.sendspace.com/file/kb8xrj. Van de albumtrack “Superman” wordt binnenkort een clip geschoten dus be on the lookout!


Met de release van zijn debuutalbum “POMPENofVERZUIPEN”, in zijn geheel geproduceerd door Luviuz, zorgt Jizz ervoor dat niemand meer de beste Belgische rappers kan noemen en hem vergeten. Het album, dat op 20 maart 2009 uitgekomen is, laat Jizz van zijn veelzijdigste kant zien. Featurings komen van Bescri, Pasi, Darrell Cole, Pretty Gunz, Abs, Hablando Solo en Fab Freddy.