Online battle op HHN.nl

In mei start voor de zesde keer de officiële HIPHOPNET.NL (HHN) MC CONTEST. Na het tussenjaar 2008 waar er een kleine contest georganiseerd werd, komt Hiphopnet.nl in 2009 in samenwerking met Lijn 5 en Freshcotton weer hard terug! Voor de winnaar liggen dit jaar namelijk geen 500 zoals in 2007, maar 1000 cd’s met dank aan Multidisc.be klaar om te laten drukken. Daarnaast kan de winnaar ook nog 100 euro besteden bij Freshcotton. Iedereen kan weer meedoen en proberen om in drie ronde te laten zien waarom hij of zij recht zou hebben op de prijs. Vanaf 1 Mei vind je meer informatie op hiphopnet.nl. Hier zal dan een mogelijkheid tot inschrijven zijn en je kan meteen de instrumental voor de eerste ronde downloaden. Daarna zal er door de organisatie besloten worden welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. De instrumental voor de eerste ronde en verder informatie is vanaf nu op het forum te vinden. Ook Vlaamse MC’s kunnen meedoen aan deze wedstrijd, dus indien geïnteresseerd, ga dan snel hier naartoe om alles erover te lezen.

Meer informatie over de MC Contest in het algemeen vind je hier