Ricca en Tiewai maken hiphopfilm

In het kader van de Storm-dagen komen Limburgers Ricca en Tiewai vanavond 6 mei op TMF (19u) met de making of van de eerste echte Genkse (Vlaamse!) hiphop film! Zes weken lang kun je elke woensdag een aflevering van de making of checken. Vanavond zijn Ricca en Tiewai ook uitsmijter van de week, dus komen ze op het einde van het programma terug met een exclusief interview. De film wordt binnen afzienbare tijd gereleased in de Zebrastraat in Gent. Wordt vervolgd!

‘STORM’ is een creatieve werkplaats voor jongeren tussen 16 en 21 jaar die moeilijk toegang krijgen tot het kunst- en cultuuraanbod. STORM laat hen actief kennis maken met verscheidene vormen van kunst.  Het project schoot in oktober en november 2008 uit de startblokken met de STORMDAGEN – creatieve ontmoetingen in heel Vlaanderen en Brussel. Deze STORMDAGEN bestonden concreet uit een hele reeks laagdrempelige workshops in verscheidene disciplines.  De meest gedreven en getalenteerde deelnemers stromen daarna door naar HET OOG VAN DE STORM. Zij gaan in het voorjaar van 2009 aan de slag met een ervaren artiest om aan een product of een voorstelling te werken.  Het eindresultaat wordt gepresenteerd op DE STORMLOOP, een groot slotevenement waar hun werk naast dat van andere artiesten te bewonderen is.