Limbolink organiseert hiphopwedstrijd

25 mei 2009


Wie is de beste hiphopper van Limburg? Samen met Genk On Stage gaat Limbolink, de Limburgse muzikantensite van Het Belang van Limburg, op zoek naar dé hiphop artiest van de maand juni. Een vakjury kiest de winnaar uit alle inzendingen. Geïnteresseerde deelnemers sturen een mail naar nieuws@Limbolink.be met als hoofding ‘deelname hiphop’ en zorgen dat ze een artiestenprofiel op www.limbolink.be hebben met minstens 2 mp3’s muziek.

De winnaar krijgt een groot interview in de krant, extra promotie via de site, een liveconcert op het hiphop podium van Genk On Stage van zaterdag 27 juni, een tv-optreden bij TVL, 120 blikjes Cristal, leuke merchandising stuff van Limbolink en een onkostenvergoeding van 25 euro per optredend lid (met een minimum van 75 en maximum van 150 euro). En natuurlijk eeuwige roem en onze eeuwige steun tijdens de rest van jullie carrière. Inschrijven kan via onderstaande link en moet voor 3 juni. Zeker doen!

http://limbolink.hbvl.be/index.php?climbolink_zoekt_hiphopartiest_van_de_maand