Mani – Canon van Mani

1 juli 2009


canon-van-mani-coverWat hebben hiphop cultuur, Keltische spiritualiteit, filosofie, poëzie en maatschappijkritiek met elkaar te maken? Gentenaar Mani legt het uit op z’n nieuwe mixtape getiteld Canon van Mani. Met dit schijfje tracht Mani de luisteraar bewust of onbewust mee te nemen naar de natuur, en hem tegelijkertijd met een kritisch oog naar de ‘beschaving’ te laten kijken. Poëtische lyrics, waarheden en filosofieën vormen de rode draad op deze negen tracks tellende mixtape. Of de wereld er klaar voor is of niet, Canon van Mani is er en bereikt de mensen die het moet bereiken.

Tracklist

01. Het Levende Evangelie
02. de Schat van het Leven
03. de Pragmata
04. het Boek van de Giganten
05. de Brieven
06. Psalmen en Gebeden
07. het Boek van de Mysteriën
08. Kephalaia
09. het Boek van de Schaduw

Preview

  

Download

Canon van Mani
is gratis te downloaden via de Mani Myspace.


canon-van-mani-cover