Vlaamse Rap Snelnieuws

4 augustus 2009


West-vlamingen Dekz en Smir werken aan een EP. Het schijfje zal producties bevatten van Cozone, Prisma, T.O.R., Mellow P en Dekz zelf *** Move It Crew wist te melden dat er een Eigen Makelij mixtape op stapel staat. Meer info binnenkort? *** Show-arma labelbaas Pita treedt op 12 september op in Hype Studio in Mechelen samen met een hele resem andere bands. Meer info over het concept op hypestudio.be/livestudio. *** De man is trouwens ook op zoek naar een job. Bekijk de teaser van z’n nieuwe videoclip op Youtube. *** Antwerpenaar Jizz gooide onlangs een track van z’n laatste album Pompen of Verzuipen online. Te checken op Youtube *** Tenslotte is er, vers van de pers, een nieuwe track van Mechelaar Baz te beluisteren op MySpace, een samenwerking met Nederlanders Jae (raps) en Nikes (productie).