Vlaamse Rap Snelnieuws

27 augustus 2009


De Brugse formatie Binks is op zoek naar optredens, en postte onlangs op YouTube een live fragment van een show tijdens de Paulusfeesten 2009 **** De Gentse rappers van Uberdope werden geselecteerd voor pre-selecties voor de nederlandstalige Nekka-wedstrijd 2010 *** Op 26 en 27 september kan je in Kavka A’pen naar het Ontpopt Urban festival met optredens van o.a. Antraks, Beatdrunx en 2000WAT. Meer info hier *** Limburgers BLO, C.M.I en Black P droppen een track getiteld Zomerjos, te beluisteren op Soundclick *** De vacature ‘Hoofdproducer Urban Medialab Mechelen’ van het REC Radiocentrum werd succesvol ingevuld met Y. Chelak, een Antwerpenaar die in het verleden reeds producties deed voor grote namen als Sandrine, Kaye Styles, etc. *** Er staat nu een vacature open bij Poppunt, daar is men op zoek naar een communicatie- en marketingfreak. Succes!