Vlaamse Rap Snelnieuws (19 november ’09)

19 november 2009


De website van het Antwerpse label Eigen Makelij werd onlangs in een nieuw jasje gestoken *** West-vlaming Rookwalm kan je nu ook online volgen via de Rookwalm blog *** Nieuwe track van Linuz met Safi: Anger Management, een mdma productie *** Mechelaar Baz komt binnenkort met een nieuwe album genaamd “Stadsleven” en wierp een preview online: “Samen” *** Gies uit West-Vlaanderen dropte met “Dagelijks Tussendoortje” de resultaten van een projectje met Vinckier, Sairus en Ronne online, in afwachting van een volgende release die “De Evolutie” gaat heten *** Grensloos uit Genk kwam onlangs niet enkel met een video, maar ook een minitape getiteld ‘Bekend voor de Straat’ *** Ook de opnames voor het solo-album van Rijmtechnieker Prev vlotten naar verluidt, het wordt met producers Nasta en Niz een Beatville productie *** Ook een nieuwe release van Het Verdikt komt er aan, meer info binnenkort! *** Tot slot kan je nog enkele sfeerbeelden van de show van Braem, Basta Bla & Fatih op Ill City in de Minnemeers te Gent checken op YouTube.