Beatboxbattle Belgium IV

26 november 2009


Nu zaterdag 28 november is het zover, de langverwachte beatboxbattle Belgium IV met de topbeatboxers van België en de grootste opkomende talenten. Wees zeker op tijd want om 19u beginnen de voorrondes, en om half tien stelt rapper Safi z’n nieuwe full album voor. Om 22u beginnen de battles met de acht beste uit de 25 deelnemende beatboxers. Vervolgens is er een showcase van Roxorloops, en ook een performance van 2 zangeressen en 1 beatboxer: Sara, Emma en Zerox (Ba6ix gedeeld door 2). Later op de avond kan je je ook nog aan een special act verwachten. Na het hele beatboxgebeuren is het de beurt aan DJ’s Low P, Latomski en Neil, en voor de echte nachtbrakers is er ook nog een dubstep setje door een resident DJ van Jh Mixit.

Even alles op een rijtje:

19u.: Voorrondes 25 beatboxers
21:30u: release Buckle Up! by SAFI
22u- 12u: battles
tussen battles in: showcase roxorloops, showcase ba3ix (ba6ix gedeeld door 2), special act
12u- 01u. Jam with the best!
01u -05u. party with Low P, Latomski, DJ Neil, DJ ideaz

Meer info

http://www.beatbox.be