Podcast ::: Koffie en Beats pt. 2 met Basta Bla

27 november 2009


Koffie en Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. Naast pompende beats wordt er ook rijkelijk en veel koffie gedegusteerd. Om de twee weken proeven we een andere koffie van Vandekerkhove Koffie. Basta Bla kwam Op de Koffie en Dyna haalde het Onderste Uit De Kan. Dikke Diri had verder ook nog een interview met The Opposites klaar.

Luister

http://www.360radio.be/?p=42


Meer info

REC goes URBAN is de werktitel van een nieuw medialab van het REC Radiocentrum. In dit medialab wordt een radiocommunity gebouwd die draait rond urban music, Rap, Hip Hop, R&B, Reggae, Dancehall, Soca, Drum & Bass, Dubstep, Raï’n’B en nog veel meer. Muziek van de straat en muziek op jouw maat. Alles draait rond urban lifestyle, maar we beginnen vanuit muziek.En er worden wel radioprogramma’s gemaakt maar het wordt geen standaard radiozender. Niet omdat we een eigen stream beginnen op het internet, maar vooral om de manier waarop de programma’s gemaakt worden en hoe ze verspreid worden. Niet alleen via het internet, maar ook via andere zenders zoals Urgent.FM. In de zomer van 2009 beginnen we te bouwen. Niet alleen aan de studio in de Kaarderijstraat, maar ook aan een crew die de radiocommunity doet leven. Heb je zin om deze urban community mee op te starten, stuur dan een mailtje naar urban(at)radiocentrum(punt)be of check de facebook-page.