Steven H op het OVRC (Het Nieuwsblad)

1 december 2009Na een muzikale kruistocht van acht voorrondes en vier halve finales gaven zaterdagavond in de Vooruit acht Oost-Vlaamse groepen van jetje in de grote finale van het OVRC editie 2009. Intergalactic Lovers gingen met de bloemen lopen. Vegas! werd tweede en Look & Trees derde.

(…)

Terwijl de jury beraadslaagde, viel onze mond open bij een gastoptreden van Steven H. Hiphop in het West-Vlaams en op een volstrekt unieke manier gebracht. Platte beats, hilarische teksten en een weinig subtiele choreografie. Hopperdehop. Een toe te juichen fenomeen, die Steven H. En zeker geen onverdienstelijk rapper. Ziehier een fragmentje van “‘t Zit tegen”

Bron: Het Nieuwsblad

DaMusic over Steven H

Steven H. mocht als special guest de tijd doden tijdens de juryberaadslaging. In zijn geheel eigen stijl pakte hij met twee nummertjes (Saai In De Backstage en ‘t Zit Tegen) de hele vooruit in. Voor ‘t Zit Tegen – voor ons hèt nummer van dit concours – had hij zelfs een schare dansers op het podium. Hilarisch en tegelijk geweldig goed. Hier en daar gingen stemmen op dat deze jongen zou moeten winnen. Andere stemmen gromden dan weer dat het een “rock”-concours is. Soit, Stevens fanschare is wellicht weer wat uitgebreid. En, als ‘t ons nog één keer gepermitteerd is… “teeeee’en!! ‘t Zit teeeee’en!!!”