Vlaamse Rap Snelnieuws (7 december ‘09)

7 december 2009


Na enkele weken in dagrotatie op Radio 1 is het mogelijk om De Predikanten uit Aalter in VOX te stemmen, de lijst van de Radio 1-luisteraar *** Antwerpenaar Nag kreeg wat airplay op het Nederlandse radioprogramma Lijn5 *** Het filmpje Doe Iets Voor De Jeugd dat de Rijmtechniekers maakten voor vzw Habbekrats komt in aanmerking voor een award. Hier stemmen! *** De finale van de Beatbox Battle 4 in Landegem (Uruz vs. Fatty K) kan je herbeleven via YouTube *** Tracks! *** Kempenaar Mitged dropte laatst een nieuwe track genaamd De Jaren Van Verstand *** Ook Linuz en PXL geven een track weg, een preview van de Casa Nostra mixtape die binnenkort uitkomt *** Een preview ook van Gespleten Persoonlijkheid, de solo cd van Sven-G (Lyrisch Besmettelijk) die verschijnt in januari 2010