IllCity met Nag + The Opposites @ Minnemeers, Gent

Met het nummer ‘Broodje Bakpao’ heeft het Nederlandse duo The Opposites een knaller van een hit te pakken. Na 2 weken staat het nummer al op plaats 11 in de Ultratop, Stubru maakte het tot Hotshot (meest gedraaide plaat van vorige week) en lanceerde een populaire Facebook group (3000 leden). De Youtube clip passeerde bovendien al meer dan 1,5 miljoen keer. Vanaf 8 februari zit de TV-serie waar het nummer bijhoort op TMF: ‘New Kids’ gaat zeer toepasselijk over marginale hangjongeren met nektapijten die elkaar afranselen en bespuwen. ‘Broodje Bakpao’ mag dan een onverwacht grote hit zijn, het nummer is wel typisch voor de stijl van The Opposites (Topnotch), die gabber-hardcore mengen met hiphop. Zie ook vorige single ‘Dom, lomp & famous’.

Op 25 maart serveert Democrazy voor de bezoekers van het concert van Opposites eigengemaakte broodjes bakpao. De eerste 20 ticketkopers krijgen er één gratis.

Tickets

http://bit.ly/9I8Le5

UPDATE

De locatie en het aanvangsuur van dit concert is veranderd: in plaats van in Minnemeers (Gent) gaat het concert door in de Concertzaal van Vooruit (Gent). De deuren gaan open om 21u30. Meer info op http://www.democrazy.be