Podcast ::: Koffie en Beats pt. 13 met Lerr

26 februari 2010


Koffie & Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. Lerremy kwam op de koffie om meer uitleg te geven rond zijn aankomende EP Vingerafdrukken en haalde ook het onderste uit de kan aan het eind van de uitzending!

Playlist

Mo&Brakko- Struggle
Nag&Twan- Lat hoger
Joe kickass- joe goes africa
Dynooo-Tranch
Postman- Kills me
Starflam- Dans les startin’ blocks
Froze ft. Uberdope, Lerr, Intenz – Vriendjespolitiek
Antraks- Eigen makelij 2
Redlight Boogie ft. Sean Price – Heat rock
Sticks ft. Kubus- Niks te verliezen
Scarlenn- Cut the crap

Luister

http://bit.ly/koffiebeats13