Fatih – Contradictio in Terminis

2 maart 2010


Het debuutalbum ‘Contradictio in Terminis’ van Gentenaar Fatih komt uit in april 2010. Fatih laat er de verschillende facetten van zijn persoonlijheid aan het woord. deze maken hem tot wie hij is, een contradictio in terminis, een vat vol tegenstellingen, half Turk, half Belg, de socioloog, de straatjongen, de MC, de moslim, de vriend, de vijand, … Een wandelende tegenstelling die zijn stem laat horen.

Rauw en Onbesproken geeft onderdak aan enkele artiesten, waaronder Fatih – Froze – Rabus – Lerr – Intenz… Deze mannen zetten het huis op stelten, maar de ravage die ze aanrichten blijft gelukkig binnen perken. Ze geven een stem aan ons knagend geweten, dingen die we wel zien, maar niet kunnen verwoorden. geen taboe is hen vreemd en met een jeugdig enthousiasme droppen ze hun teksten op verscheidene podia. Zo stonden ze o.a. op het podium van de kunstbende in de Vooruit, het podium van St.-Jacobs tijdens de Gentse Feesten en uiteraard op verscheidene 9000 sessies.

09/04 Release debuutalbum Fatih (Rauw & Onbesproken) @ Minus One, Gent

http://bit.ly/fatihrelease

Contradictio in Terminis