Podcast ::: Koffie en Beats Radioshow pt. 14

7 maart 2010


Koffie & Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. Deze uitzending een interview met de winnaar en organisator van de Belgian Beatbox Championship. Scarlenn kwam op de koffie en haalde ook het onderste uit de kan aan het eind van de uitzending!

Playlist

Dyna – Cypherspace
Kraantje Pappie ft. Nino – Groter dan dit
Froze ft. Fatih – Haat
Scarlenn – Swagger
Beatdrunx – Superstar barfly
Joe Kickass – Captain rod
TimmieTex ft. Fotosynthese – Spel
Tourist – Man zijn
Scylla – Aux souffrances similaires
Original Uman – Plus de faya
Mellow P ft. Svendawg & Gregwariuz – Gangstershit
Rico ft. Sticks & Herb Alfonso – Hoogtevrees

Luister

http://bit.ly/koffiebeats14