Podcast ::: Koffie en Beats pt. 15 met Zerox

19 maart 2010


Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. Deze uitzending komt beatboxer Zerox op de koffie en hij haalt ook het onderste uit de kan aan het eind van de show!

Playlist

Vsop – Elleboogwerk
Engel – E.N.G.E.L
Basta Bla- en zo kiddies
Pt Kroe- Plankenkoorts
D lipps- Bangels bangen
Krewcial- statement
Zwoare Bloazers ft piereplakker- Wukisdadoa?
Spark- harde kern
Nupstr- weerhaken
Vizzle- front soldier
Uberdope- De clue
Diggy dex – Dubbeldik
Winne- W.I.N.N.E
The Opposites – Sjonnie & Anita

Luister

http://www.360radio.be/?p=279