Filosofisch Hip Hop blog ‘Puur en Ongeslepen’

Underground door commercieel te zijn? Wanneer is iemand een rapper? Wat als Hitler een Hip Hop track zou maken? Waarom is er binnen de Nederlandse Hip Hop scene geen sprake van covernummers? Dit zijn een aantal vraagstukken die behandeld worden op de blog “Puur en Ongeslepen”. Het doel van “Puur en ongeslepen” is het Nederlandstalige internetlandschap te verrijken met filosofische benaderingen van de Hip Hop cultuur.

Volgens AlterEgo, de initiatiefnemer van de blog, is er voor degene die dieper op het verschijnsel Hip Hop wenst in te gaan, weinig tot niets aan Nederlandstalige bronnen op het internet te vinden.

‘Puur en Ongeslepen’ behandelt verschillende onderwerpen binnen de Hip Hop cultuur. De rode draad die door de thema’s heenloopt is Hip Hop muziek aan de hand waarvan de state of mind waaruit de Hip Hop cultuur is ontstaan steeds verder ontleed zal worden.

‘Voor de Hip Hop liefhebber geeft “Puur en Ongeslepen” genoeg stof tot discussie over interessante onderwerpen binnen de Hip Hop scene terwijl voor de leek de deur naar de Hip Hop state of mind op een kier gezet wordt’, aldus AlterEgo.

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op http://www.hiphop-bonafide.blogspot.com

Lees meer

Covernummers = Volwaardige Muziekstroming
UNDERGROUND DOOR COMMERCIEEL TE ZIJN
Each one Teach one
HITLER’S HIP HOP TRACK
HIP HOP VERSUS RAP
PUUR EN ONGESLEPEN