Petitie ::: Mechelse hiphop op Maanrock!

27 maart 2010


Met de Facebook groep Mechelse hiphop op Maanrock wil initiatiefnemer Bas Maes aantonen dat er wel degelijk interesse is in Mechelse rap, zowel van Mechelaars als erbuiten. In Mechelen zijn heel wat jongen mensen met hiphop bezig (rap, breakdance, grafitti, dj, beatbox). Op die manier komen ze ook minder in aanraking met criminaliteit en zijn ze op een creatieve manier bezig. Op Maanrock word al jaren gekozen voor groepen buiten Mechelen, of steeds terugkomende groepen. Niet alleen de Mechelse hiphop heeft hier last van, ook andere genres krijgen weinig kansen. Goed, er is de Maanrockrally, maar dit is slechts 1 lokale persoon of groep die een kans krijgt op het hoofdpodium. Kan Mechelen geen goed voorbeeld geven naar andere steden door op deze manier te investeren in jeugd en cultuur?

Word lid van de Facebook groep Mechelse hiphop op Maanrock, steun de Mechelse hiphopscene en probeer ze een kans te geven om op Maanrock te staan! Als de groep 500 fans heeft zal er een persbericht uitgestuurd worden om de organisatie van Maanrock te overtuigen.

Update