Batteraaf komt hard in het Limburgs!

1 april 2010


Belhamel, vlegel, deugniet, kwajongen of simpelweg BATTERAAF. Met zo’n naam ‘deugt ge gewoon niet’! En toch is het Batteraaf (echte naam Davy Wolfs) niet te doen om mensen te dissen of op te scheppen over hoe stoer hij wel niet is of met welke crews hij hangt. Geen Vlaams “gangsta” gedoe over vrouwen, geld en drugs dus, haha! De maatschappij, de gewone dingen des levens, dromen en verwachtingen maar ook teleurstellingen en ongeloof houden Batteraaf bezig. Hij kiest het Limburgs, de taal waarin hij opgroeide, om zijn verhaal te vertellen én zo de luisteraar bij z’n lurven te grijpen. Want luisteren moet je. Je kan niet anders. Onder het motto ‘nooit volwassen en altijd in tegen de regel’ schrijft hij vlijmscherpe teksten. Soms ondeugend, dikwijls grappig, af en toe cynisch en altijd eerlijk! Voeg hierbij een stel pompende beats van o.a. producer Ewoud Braem (GGM, Bockie) en je kan er niet meer omheen. Batteraaf brengt bijzonder welgebekte boodschappen!

Download 1ste track “Doe nu maar es gek!”

Doe nu maar eens gek by Batteraaf

Beats: Ewoud Braem / menka
Scratches: Jack
Raps: Batteraaf

Meer info

http://batteraaf.be/