Hip(h)optnoord Festival

Hip(h)optnoord is een hip hop festival voor de jongeren van Antwerpen 2060. Je kan er workshops volgen, je skills laten zien op een podium, of gewoon je ogen de kost geven doorheen een hele dag gevuld met rap en hiphop.

Ben je een rapper? Woon je op ’t Noord? Wil je optreden in 2060? Schrijf je dan nu in voor de crew battle op hip(h)optnoord op zondag 9 mei in het Oude Badhuis! Iedere crew krijgt de kans om zich kandidaat te stellen. Dat doe je door te mailen naar rapbattle2060 [at] hotmail.com.

Je laat ons weten:

– Met hoeveel jullie zijn.
– Wie van jullie er in 2060 woont.
– Een afgewerkt nummer of een webadres waar we je nummer kunnen beluisteren.

De enige voorwaarde is dat minstens één van de rappers in je crew in 2060 woont. Een anonieme jury beslist wie er op het podium mag kruipen en maximum 15 minuten hun raps mag brengen. De winnaar krijgt een podiumplaats op Noord Ontspoort. De crewbattle is de afsluiter van Hip(h)optnoord, een dag die helemaal rond rap en hip hop draait. Doorheen de dag kan je er onder andere rap en beatboxworkshops volgen, en je nummers laten opnemen in een echte studio. Tegen 17u begint de battle en wordt door het publiek beslist wie de winnaar is. Veel succes en tot op 9 mei!

Meer info

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000975031669&ref=mf