NAG – Toekomstmuziek (Gunk)

22 april 2010


Het solo-album van de Antwerpse rapper NAG is een staaltje van Belgische verfijnde Hip Hop. NAG heeft dit album helemaal zelf geproduceerd: alle beats, rhymes, clips, artwork tot de scratches toe zijn van de man zijn eigen hand. En als je denkt dat het een enggeestige Hip Hop plaat is, heb je toch niet heel goed geluisterd. Teksten die net iets meer zeggen dan Zaterdag van KIA, scratches en beats waar DJ Premier jaloers op kan zijn en zelfs experimenten met Jump-muziek zijn NAG niet vreemd. Mocht je niet overtuigd zijn van NAG zijn kwaliteiten, dan kan je het album gratis downloaden via eigenmakelij.be, mocht je toch een hard-copy willen, check de betere cd winkel. “Als ge dees hoort is het niet langer toekomstmuziek”.

Review door C. Philips voor Gunk (c) 2010