Lerr – Vingerafdrukken

Lerremy - Vingerafdrukken

Lerr (20) is een rapper die al jaren actief is in het Gentse hiphopmilieu. Aanvankelijk maakte hij zijn opmars als battle emcee, en haalde daarbij regelmatig de finale, denk maar aan Polemo 2, Boelzoekers en de 411 battle op Jim TV. Lerr leverde ook zijn bijdrage aan twee andere Gentse groepen: Lerr & Froze, en Rauw & Onbesproken. En vandaag ligt z’n solodebuut, de EP Vingerafdrukken, in de rekken. Vingerafdrukken is het eerste grote wapenfeit van Lerr, een afdruk of impressie van wie hij nu is. De man heeft, naar eigen zeggen, nu al zijn doel bereikt: een eerlijke, pure cd uitbrengen.

Tracklist

  1. Vingerafdrukken (intro) (prod. Kenshin)
  2. Ik ben (prod. Profound)
  3. Aangenaam (prod. Profound)
  4. Vagevuur (prod. Kenshin)
  5. Opgefokt (prod. Profound)
  6. Onder de grond ft. Froze (prod. A3)
  7. Vollenbak (prod. Kenshin)
  8. De weg ft. Raab (prod. Kenshin)
  9. Broederlijk Delen ft. Doc (prod. Kenshin)

Lerr – Vagevuur