WoordAttack met Pita

19 juni 2010


WOORDATTACK is een nieuw concept dat jonge woordkunstenaars toelaat hun teksten te verduidelijken en voor te dragen voor een publiek. Vele jonge dichters -– waaronder veel rappers — worden nog steeds niet gehoord. Geen concert dus, ook geen saaie voordrachten maar een soort talkshow waarin centrale gasten ontvangen worden door gastheer van dienst Scale (St. Andries Mc’s) en DJ Courtasock (Grazzhoppa’s Big Band). Ook het publiek zal betrokken worden in dit concept. Dit alles is gratis en speelt zich af in het café van Het Werkhuys telkens op de laatste donderdag van de maand. De beste uitvlucht dus om toch met de vrienden op cafe te gaan!

Deze week Mechelen in de keet dankzij hiphopveteraan PITA! Pita groeide in 10 jaar uit van rapper bij Abn tot de Mechelse peetvader van de Vlaamse rap. Zijn gedrevenheid was al duidelijk toen hij begon als dj en rapper in de jaren 90. Na het debuutalbum stapt hij weg van Quinte om zijn naam onder een veelvoud aan projecten te zetten zoals Grenzeloos, Nest, 2zwaard, etc. In 2008 heeft hij een eigen studio waar hij acts als Def P, Verdikt, Baz, Safi, Scribe & Magot producet.

Datum: donderdag 24 juni 2010
Tijd: 19:30 – 22:30
Locatie: ‘t Werkhuys
Straat: zegelstraat 13

Meer info

Facebook

Locatie


Grotere kaart weergeven