Podcast ::: Koffie en Beats met Froze, Lerr, e.a.

28 juni 2010


Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. De laatste uitzending van dit seizoen is een feit! Tom kwam uitleg geven over Beat4Battle op 3 en 4 juli in het centraal station van Antwerpen. Daarnaast Cyphersessies van oa Froze, Lerr, Letterfretter Mike, Renz, Kroniek, Raab en Fré!!!

Playlist

  2000wat- Blijf kalm
  Shockproof- Supervisie
  Fresku- Kutkop
  Joe Kickass- Captain rod
  Beatdrunx- Drunken master strikes back
  U-niq- Rotterdam
  Fatih- Honger
  Nuff Said- Vis viva

Luister

http://www.360radio.be/?p=394

Foto

Flickr