Steven H – Ik, Steven H (Kindamuzik)

14 oktober 2010


Rappen en humor: het is bijna een contradictio in terminis. Voeg daar nog eens bij dat de rapper van dienst een ambtenaar is, die er ook als een typische ambtenaar uitziet, en het absurde plaatje is compleet. Welkom in de wereld van Steven H.

Waarom zouden rappers en hiphoppers het altijd over hoeren en geld moeten hebben, en waarom zouden ze een broek moeten aanhebben die bijna van hun kont valt? Steven Heyse, een boer uit Kaster, zoals hij zichzelf noemt, bewijst dat het anders kan. De 31-jarige Gentenaar zit overdag als ambtenaar bij de Belgische overheid. Maar de rest van z’n tijd stopt hij in Steven H, zijn muzikale alter ego. Hij ging zelfs in de gebouwen van de kanselarij van de premier een videoclip opnemen. Wat hem overigens op een vermaning kwam te staan. Zijn debuut – een plaat met vijf nummers in het Kasters dialect, alleen als vinyl of op iTunes te koop – is sinds kort uit.

=> Lees verder op kindamuzik.net

Preview