Popadvies on Tour 2011

8 maart 2011


Bands, muzikanten, dj’s en producers kunnen al jarenlang bij Poppunt terecht voor gratis popadvies. We beantwoorden jouw vragen over speelkansen, over hoe je op de radio komt of aan de oprichting van een vzw begint, over vergoedingen als dj of band, sociale zekerheidsbijdragen, SABAM, het uitbrengen van nummers in eigen beheer …

Het poplandschap lijkt soms een doolhof aan regels en mogelijkheden. Poppunt heeft alle info in huis om je wegwijs te maken en beantwoordt al je vragen per mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Brussel. Om het jou nog gemakkelijker te maken gaat Popadvies ook in 2011 even ‘on tour’. We zijn te gast in t-heaterkantoren in Antwerpen, Leuven, Hasselt, Kortrijk, Gent en Brussel.

In a t-heater near you

In maart slaan Poppunt en t-heater opnieuw de handen in elkaar om om je Popadvies on tour voor te stellen. Je hoeft dus niet naar Brussel te komen; Poppunt komt naar jou toe, in een t-heaterkantoor in jouw buurt! We trekken een uur voor je uit om jouw hoogstpersoonlijke vragen te beantwoorden.

woensdag 16 maart, 10 – 16 u @ theater Antwerpen
vrijdag 18 maart, 10 – 16 u @ theater Brussel
woensdag 23 maart, 10 – 16 u @ theater Leuven
vrijdag 25 maart, 10 – 16 u @ t-interim Kortrijk
woensdag 30 maart, 10 – 16 u @ theater Hasselt
donderdag 31 maart, 10 – 16 u @ t-heater Gent

Inschrijven: http://www.poppunt.be/public/info.jsp?f=4978