Estrada geselecteerd voor voorrondes PunchOutBattles

25 mei 2011


Deinzenaar Estrada is geselecteerd voor de voorrondes van de PunchOutBattles. Na Gentenaars Froze en Lerr en Antwerpenaar Jizz is deze emcee met Filippijnse roots de vierde Vlaamse emcee die meedoet in Rotterdam. Op zondag 29 mei zal hij het in de try-outs opnemen tegen 2Fresh.

In het verleden heeft Estrada al hoge ogen gegooid in het Vlaamse battle-circuit. Zo battlede hij in 2008 al tegen de Nederlander Siroc in de achtste finales van de OneToOne MC battle in Wilrijk. Toen werd hij uitgeschakeld. Op de Gentse Boelzoekers battle schopte hij het verder. Toen stond hij in de halve finale tegenover Lerr, die hem versloeg. Ook op de SpitItOut battle moest hij het weer opnemen tegen Lerr. Ditmaal legde hij in de kwartfinale nipt het loodje.

Wie Estrada wil steunen, kan dat door hem aan te moedigen in de Off Corso (Kruiskade 22) te Rotterdam. Om halftwee wordt er van start gegaan.

Tekst: Noctu © 2011