Westtalent 2011

28 juli 2011


Westtalent is het provinciaal muziekconcours voor jonge muzikanten uit West-Vlaanderen. Doel van deze wedstrijd is jonge, beloftevolle bands en muzikanten een kans geven om hun muzikale creaties naar buiten te brengen.

West-Vlaamse bands met ambitie kunnen zich inschrijven via de website. In september selecteert de jury uit alle inzendingen 56 bands die zullen optreden tijdens één van de 8 regionale preselecties. 16 bands stoten daarna door naar de halve finales en uiteindelijk zullen 8 finalisten op 3 december spelen in de concertzaal van Het Entrepot.

Westtalent is een initiatief van de jeugddienst van het West-Vlaams provinciebestuur, Formaat Jeugdhuiswerk en Het Entrepot vzw.

Inschrijven kan nog tot 31 augustus 2011.

www.westtalent.be

Meer info: dienst Welzijn
peter.velle@west-vlaanderen.be of 050 40 33 19