Batteraaf en Stijn Meuris mijmeren over weleer

8 maart 2012


In z’n nieuwste nummer ‘De tijd van toen’ voert de Limburgse rapper Batteraaf de luisteraar mee naar de tijd waarin alles zorgeloos leek; van het eerste liefje tot de slecht betaalde vakantiejob, over Yo MTV Raps naar Vanilla Ice. Batteraaf vertelt honderduit over memorabele momenten in zijn – en vaak ook in de luisteraars – jeugd.

Na het horen van de eerste versie, stemde Stijn Meuris meteen in om het refrein voor zijn rekening te nemen. Zijn krachtige, rauwe stem staat in contrast met de mijmerende tekst van de rapper.

Meuris over ‘De tijd van toen’: “De track is krachtig en helder met voldoende impact en niet onbelangrijk: hij swingt! Tegelijkertijd heeft de track ook iets loungy en het ‘geschreeuw’ maakt het nog wat stout in de finale!”

Batteraaf zelf is uitermate tevreden over de vlotte samenwerking en het resultaat: “Ik hoorde Stijn het refrein al zingen toen ik het schreef. Hij heeft met z’n kennis een behoorlijke invloed gehad op het eindresultaat van de track!”

Download de single op iTunes.

Meer info op www.batteraaf.be