O.D. – Liefste Anes ft. Biest & Abdou

21 augustus 2012


1/8/1994 – 20/8/2010: Exact 2 jaar geleden kwam onze kleine broeder ‘Anes l’Hamiti’ om het leven. Normaal gezien organiseert de familie elk jaar in samenwerking met de politie een herdenkingstocht van het station van Mechelen tot de boom waar het ongeluk plaatsvond. Maar dit is elk jaar mentaal en fysiek een zware job voor de familie om het te organiseren maar toch hebben we gezorgd voor een alternatief zo maakte de grote broer Ottman alias O.D. samen met goede familievriend Sami alias Biest een ode aan Anes met een bijhorende videoclip met beelden van de herdenkingstochten van vorige jaren.

De familie wil heel graag ‘Biest’ bedanken die heel dit project uitwerkte en zo de producer ‘Mista Razor’, de prachtige zanger ‘Abdou’, rapper ‘Kain’ voor de afmixing van het nummer en de artistieke video-directer ‘Frank Telli’ in het project kon betrekken.