Lancering urban radiozender “Chase”

12 oktober 2012


Binnenkort is Vlaanderen met Chase een radiozender rijker. Chase brengt vanaf 20 oktober Music From Scratch: urban radio met de beste HipHop, R&B, Dubstep, Drum ‘n’ Bass en meer. De beste dj’s uit deze genres werken mee, maar ook de luisteraar zelf zal mee het geluid van Chase kunnen bepalen.

De officiële lancering van Chase vindt plaats op 20/10, tijdens de openingsavond van de zesde editie van het Mestizo Arts Festival (MAF). MAF opent met onder meer een boksmatch tussen SIN en Sugar Jackson, en optredens van Gloria en Junior Akwety met de Studio Urbanization artiesten. Gedurende de avond steken de Chase-artiesten en dj’s (o.a. Coely, ThaHundredz, DJ Dysfunkshunal, Mr. Leenknecht, Azer en SupAfly Collective) geregeld het vuur aan de lont, om te eindigen met een vette afterparty.

Programma

20.00u: Doors
20.30u: Boksmatch tussen Junior (SIN) en Sugar Jackson + Coely, ThaHundredz,…
22.00u: Concert met o.a. Junior Akwety, Gloria + de Studio Urbanization artiesten
23.00u: Afterparty met de Chase dj’s o.a. Dj G-Spot, Dysfunkshunal, Soulshakers,…
03.00u: einde

Praktisch

Wanneer: 20 oktober 2012
Waar: Arenbergschouwburg – Arenbergstraat 28 – 2000 Antwerpen

Meer info

http://facebook.com/chasemusicbe