Steven H – Pijn en Lijden (Kindamuzik)

9 april 2013


Koketteren met miserie zodat het humor wordt, is het handelsmerk van de rapper Steven H en het werkt. Wordt Steven H voor rap wat Clement Peerens is voor rock?

Geen blingbling, honderd vrouwen en mooie auto’s, maar een saaie ambtenarenjob, aanmodderen als muzikant en gedumpt worden door vrouwen. Dat is het ware leven van een beginnend muzikant in Vlaanderen. Dit beeld schoof Steven H, afkomstig uit het West-Vlaamse dorpje Kaster, al op zijn debuutplaat, Ik, Steven H, naar voren. Op zijn tweede album, Pijn en Lijden, de titel zegt het al, is dat beeld weinig of niet veranderd, al haalde hij intussen de halve finale van de tv-wedstrijd Belgium’s Got Talent, heeft hij een vriendin en is hij geen ambtenaar meer.

Lees verder op kindamuzik.net